Kendi Tasarımını Yapana 15 Bin TL


KOSGEB, kendi tasarımını yapana 15 bin TL’ye kadar destek veriyor.
Tasarım, gelişmiş ülkelerin ve kendi bünyelerinden doğan markaların en çok önem verdikleri konuların başında geliyor.  Endüstriyel gelişimin en önemli adımlarından biri olarak üzerine milyonlarca liralık yatırımın yapıldığı tasarım konusuna sadece yüksek bütçeli firmalar değil küçük ve orta ölçekli şirketler de büyük önem veriyor. 
 
Tasarım yapana özel önem…
 
KOBİ ve Girişimcilere her alanda desteklerini sunan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ülkemizin gelişmişlik göstergelerine büyük katkı sağlayacak olan Tasarım konusuna da büyük önem veriyor. KOBİ ve Girişimcileri, 81 ilde yer alan Hizmet Merkezi Müdürlükleri ile bilgilendiren ve rehberlik çalışmaları yürüten KOSGEB, tasarımcılara ve işlerini tasarımla büyütmek ve farklılaştırmak isteyen firmalara farklı oranlarda destekler sunuyor.
 
15 bin TL’lik Tasarım Desteği…
 
Üst limiti 15 bin TL olan “Tasarım Desteği”nden yararlanılabilmek için ürün tasarımının; Patent Belgesi, Faydalı Model Belgesi, Endüstriyel Tasarım Tescil Belgesi veya Entegre Devre Topografyaları Tescil Belgesi alımı ile sonuçlanmış olması şartı aranıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANA SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ

ANKARA’da Stratejik Sektörler İçin 1 milyon TL Hibe Başvurusu Yeni Çağrı

SGK İşKur Meslek Kodları 2018